Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Skrivebord Lykke Hev- og Senkbar Nordic 120x60 cm

Skrivebord Lykke
Hev- og Senkbar Nordic 120x60 cm

Nyhet

fra2 629 kr
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 499 kr
Revolutioner arbeidsplassen din med Lykke elektriske stående skrivebord Nordic 120x60cm. Høydejusterbarheten fremmer ergonomisk helse, mens det romslige skrivebordsområdet passer til alle dine profesjonelle behov. Opplev uovertruffen kvalitet og verdi med Lykkes pålitelige håndverk.
Varemerke

Beskrivelse

Revolutioner arbeidsplassen din med Lykke elektriske stående skrivebord Nordic 120x60cm. Høydejusterbarheten fremmer ergonomisk helse, mens det romslige skrivebordsområdet passer til alle dine profesjonelle behov. Opplev uovertruffen kvalitet og verdi med Lykkes pålitelige håndverk.
Lykke er i forkant av ergonomiske kontorløsninger, og fremmer integrasjonen av komfort og produktivitet på arbeidsplassen. Deres elektriske høyde- og dybdejusterbare skrivebord er designet for å transformere din arbeidsopplevelse, sømløst blander velvære med effektivitet.

Å velge Lykke betyr å velge en arbeidsplass som fremmer et sunnere, mer dynamisk arbeidsliv. Vi er engasjert i bærekraftige metoder og innovativ design, og sikrer at produktene våre ikke bare er funksjonelle, men også miljøansvarlige. Deres visjon strekker seg utover bare møbler; med mål om å transformere arbeidsmiljøer til rom som er gjennomsyret av kreativitet og velvære. Ved å omfavne skandinavisk minimalisme og avansert teknologi, er hvert produkt fra Lykke et symbol på vår forpliktelse til kvalitet og ergonomisk fortreffelighet. Bli med i Lykke-samfunnet for å løfte din daglige arbeidsrutine med et snev av sofistikasjon og uovertruffen komfort.

Hvorfor skal du velge Lykke Høyde- og dybdejusterbart skrivebord 120x60cm Nordic
- Høydejustering: Med en justering fra 72 til 118 cm passer dette høyde- og dybdejusterbare skrivebordet til din komfort, enten du sitter eller står.
- Pris-kvalitet forhold: Tilbyr uovertruffen verdi, det er det beste valget både kvalitetsmessig og prismessig.
- Stor bordplate: 120 x 60 cm-området gir god plass.
- Høydejustering for ergonomisk komfort: Bytt enkelt mellom sitte- og stå-skrivebord for å redusere belastning og øke produktiviteten.
- Enestående pris-kvalitet forhold: Nyt premiumkvalitet uten premiumprislappen, en smart investering for din arbeidsplass.
- Rikelig arbeidsområde: De generøse dimensjonene på bordplaten sikrer at du har all den plassen du trenger for dine arbeidsoppgaver.

Produktinformasjon
- Merke: Lykke
- Materiale: Stål, Tre
- Høydejustering: 72-118cm
- Pris-kvalitet forhold: Det beste på markedet
- Størrelse på bordplate: 120 x 60 cm
- Standarder/Sertifiseringer: CE-EMC
- Strøm: 100v-240v
- Vekt: 20kg

Egenskaper

VaremerkeLykke
Art.Nr.6438543013098L
MaterialeStål, tre
SerieNordic
Høyde60 cm
Lengde120 cm
Vekt20 kg
Bredde70 cm
FargeHvit, Sort