Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi

Bassengvarmepumpe Swim & Fun
7 Inverter 7 kW med Wi-Fi

20 515 kr
Bassengvarmepumpe Swim & Fun 7 Inverter 7 kW  med Wi-Fi

7 Inverter 7 kW med Wi-Fi

20 515 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 295 kr
Dykk ned i luksus med vår Swim & Fun Inverter Varmepumpe. Nyt personlig tilpassede temperaturer, gleden av å svømme året rundt og stille effektivitet. Styr den enkelt uansett hvor du er, via Fluidra Pool-appen. Den er designet for å være både miljøvennlig og robust.
Varemerke

Beskrivelse

Dykk ned i luksus med vår Swim & Fun Inverter Varmepumpe. Nyt personlig tilpassede temperaturer, gleden av å svømme året rundt og stille effektivitet. Styr den enkelt uansett hvor du er, via Fluidra Pool-appen. Den er designet for å være både miljøvennlig og robust.
Swim & Fun presenterer den ultimate bassengopplevelsen
Opplev en uslåelig bassengopplevelse med vår elegante og kraftige inverter-varmepumpe. Designet for å smelte sømløst inn i enhver omgivelse, lover den en lang badesesong fylt med ren glede og velvære.
Dykk ned i vanntemperaturer skreddersydd kun for deg - enten det er for moro, seriøse svømmeturer eller rolig varm omfavnelse.
Lengter du etter en forfriskende dukkert om sommeren? Denne varmepumpen tar seg av det.
Koble varmepumpen til Fluidra Pool-appen og få full kontroll for å finjustere klimaet i bassenget ditt fra hvor som helst. Opplev den perfekte svømmeturen når som helst, selv om du er på en annen kontinent.

Fordeler med inverter varmepumpe
- Topp effektivitet – Spar penger med uslåelig energibesparelse.
- Stille – Fordyp deg i stillheten ved bassengkanten.
- Presis klimakontroll – Oppnå din ideelle vanntemperatur med letthet.
- Allsidig klimatisering – Fra forfriskende kaldt til koselig varmt.
- Lang levetid – Bygget for å vare.
- Kuldetålig – Fungerer selv under 0 °C*.
- Miljøvennlig – 80% av energien direkte fra luften.
- Smart kontroll – Juster innstillingene mens du er på farten med vår Wi-Fi-aktiverte app.

Hvorfor velge en inverter fremfor en konvensjonell varmepumpe?
Å investere i en Swim & Fun invertervarmepumpe kan virke som et luksusvalg, men det er et valg som betaler seg tilbake på rekordtid. Her er hvorfor:
Økonomisk og effektiv: "Start og stopp"-metoden fra tradisjonelle pumper bruker ikke bare mer energi, men fremskynder også slitasje. På lang sikt er vår inverterpumpe et løfte om bærekraftighet og besparelser.
Tilpasset teknologi: I motsetning til konvensjonelle modeller som bare slås på for full kraft, bruker vår inverterpumpe avansert kompressorteknologi. Den justerer intelligent hastigheten på kompressoren og viften, og leverer konsekvent din perfekte pooltemperatur.

Uovertruffen effektivitet venter på deg - høyt COP-verdi
Swim & Fun invertervarmepumpe skiller seg ut med sitt imponerende COP-verdi, en avgjørende indikator for en varmepumpes effektivitet. Mens de fleste konvensjonelle varmepumper ligger rundt COP 5, skryter Swim & Fun invertervarmepumpen av over 12.
For hver 1 kWh elektrisitet den bruker, belønner varmepumpen deg med hele 12 kWh beroligende varmeenergi. Etter oppstart betaler du bare for 20% eller mindre av energiforbruket; 80% av energien kommer direkte fra luften. Det handler ikke bare om ytelse - det er et løfte om bærekraft og å gi deg mer verdi for hver kilowatt. Opplev den sanne målestokken for energieffektivitet og miljøbevisst ytelse.

Omgi deg med roen fra en overlegen ytelse av en stille varmepumpe
Forestill deg en bassengopplevelse uten forstyrrelser fra lyden av en konvensjonell varmepumpe. Invertervarmepumpen er designet for stillhet og jobber ubemerket i bakgrunnen. I motsetning til tradisjonelle modeller som starter og stopper plutselig, justerer denne varmepumpen hastigheten sin i harmoni med dine oppvarmings- eller kjølebehov. Resultatet? En jevn og stille drift som lar deg nyte fredelige øyeblikk ved bassenget. Dykk inn i roen ved hvert svømmetak.

Maksimer bassengsesongen din, uansett vær
Drømmer du om å svømme fra april til oktober? Med Swim & Fun invertervarmepumpe blir den drømmen virkelighet. Designet for å være motstandsdyktig, motstår den til og med de kaldeste temperaturene*, og sikrer at bassenget ditt forblir innbydende. Og under kalde netter kan du stole på dens automatiske avrimingsfunksjon for å holde alt jevnt i drift. Invertervarmepumpen gjør bassenget ditt om til en året rundt luksus, tilpasset for hver sesong.

Opplev presisjon: Moduser designet for din komfort
Opplev en varmepumpe som virkelig forstår dine ønsker. Swim & Fun invertervarmepumpe har tre ulike moduser, hver designet for å møte dine spesifikke behov:
Boost: Start sesongen med denne modusen, designet for rask temperaturøkning, og sikrer at ditt basseng er klart når du er det.
Smart: Når du har nådd din perfekte temperatur, bytt til denne modusen. Den opprettholder varmen med imponerende effektivitet ved intuitivt å justere sine interne systemer. Resultatet? Optimal temperatur med lavere energiforbruk.
ECO Silence: Nyt sommerens høydepunkter uten forstyrrelser. Når minimal oppvarming er nødvendig, sikrer denne modusen høyeste effektivitet samtidig som den fungerer nesten lydløst.

Alltid tilkoblet, alltid komfortabel - med Wi-Fi
Vær aldri borte fra ditt bassengvann. Med Fluidra Pool-appen innen rekkevidde, overvåk og juster din bassengs temperatur i sanntid, uansett hvor du er. Dykk inn i en verden der teknologi møter avslapning, og sikrer at ditt basseng alltid er i topp stand og klart for din ankomst. Enkel kontroll, ubegrenset komfort.

Tilbehør som følger med varmepumpen:
- Vinterdeksel: For beskyttelse i lavsesongen.
- Dette dekselet gir ekstra beskyttelse til varmepumpen når den ikke er i bruk.
- Anti-vibrasjonsputer: For redusert støy og økt stabilitet.
- Disse putene sikrer stabilitet og bidrar til å redusere støy under drift.
- Dreneringssett: Sikrer korrekt vannstrøm.
- Dette settet leder bort kondensvann fra innsiden av invertervarmepumpen.
- 10m forlengelseskabel: For fjernstyring og innendørs bekvemmelighet.
- Med denne kabelen kan du koble fra displayet fra varmepumpen og installere det innendørs i ditt hjem.

Viktige tilbehør som forbedrer ytelsen til din inverter-varmepumpe
Bypass-kit: Juster strømmen og forbedre oppvarmingen med et bypass-kit.
Bassengtrekk: Bruk et isolert bassengtrekk for å bevare varmen, spare energi, minimere rengjøring, redusere bruk av vannrensningsprodukter og opprettholde vannstanden.

Hvordan finne riktig varmepumpe?
Det er nødvendig å forstå at en varmepumpes varmekapasitet og ytelse avhenger av klimaet der du bor. Områder med kaldt klima har en kortere bassengsesong, og derfor kreves det varmepumper med høyere kapasitet for varmt bassengvann i nord enn i moderate til varmere klimaer.
Illustrasjonen gir en grov estimasjon av klimaforskjellene og dermed en indikasjon på hvilken type varmepumpe du bør vurdere å kjøpe for å oppnå riktig ytelse. For optimal ytelse anbefaler vi alltid å velge en varmepumpe med større kapasitet hvis varmepumpens maksimale ytelse matcher størrelsen på ditt basseng. Hvis varmepumpens kapasitet er overbelastet, kan det resultere i lavere energisparing, økt støynivå, tregere oppvarming og økt slitasje på varmepumpen. Varmepumpen kan fungere ned til -7 grader, hvis den har vært i bruk og opprettholdt vanntemperaturen gjennom badesesongen. Vi anbefaler ikke å bruke varmepumpen utenfor badesesongen som eneste varmekilde. (Se illustrasjon)

Bruk av varmepumpen i årets kaldeste måneder
Varmepumpens spesifiserte kapasitet er beregnet for sesongen april til oktober. Denne kapasiteten forutsetter at bassenget er helt isolert, dekket, beskyttet mot vind og utsatt for sollys.
Varmepumper for svømmebassenger henter varmeenergi fra luften og overfører denne energien til bassengvannet. Til forskjell fra en elektrisk vannvarmer er en varmepump avhengig av tilstrekkelig varme i luften for å kunne opprettholde en konstant varmenivå.

Effektiviteten til varmepumpen reduseres i kaldere måneder fordi det er mindre varmeenergi tilgjengelig i den omgivende luften. Dette innebærer at varmepumpen må arbeide hardere og lengre for å hente ut den nødvendige varmen, noe som resulterer i lavere ytelse, spesielt når lufttemperaturen faller under 6-8 °C.
I tillegg øker naturlig varmetap fra bassengvannet betydelig ved lavere temperaturer, noe som krever ekstra varmetilførsel for å opprettholde ønsket vanntemperatur.

Hvis du ønsker å bruke varmepumpen din til å varme opp bassengvannet i de kaldeste månedene, kan det hende at pumpen ikke klarer å opprettholde ønsket vanntemperatur. I slike tilfeller anbefales det å supplere med en termostatstyrt elektrisk vannvarmer, som kan levere ekstra varme uavhengig av lufttemperaturen.

Om Swim & Fun Varmepumper
Varmepumper fra Swim & Fun er kjent for sin overlegne kvalitet, konkurransedyktige priser og enestående kundeservice etter kjøpet.
Swim & Fun Inverter poolvarmepumper leveres med de høyeste standardene for produktkvalitet. Vi går aldri på akkord med kvaliteten på varmepumpene våre og samarbeider kun med nøye utvalgte, teknologisk avanserte produsenter.
Målet vårt er å tilby bassengeiere den samme kvaliteten og produktets sikkerhet som typisk finnes i spesialbutikker, men til en mer overkommelig pris. Dette oppnås ved å kombinere fordelene med storskala innkjøp med utvalgt distribusjon gjennom ledende nettforhandlere og butikkjeder, som er kjent for sin effektive logistikk og minimale detaljhandelsgebyrer.
Alle garantier og krav om erstatning kan håndteres direkte gjennom Swim & Fun. Vårt nordiske kundeserviceteam består av produktspesialister som ofte kan håndtere problemer over telefonen, noe som eliminerer behovet for å kontakte den opprinnelige forhandleren.

Tekniske spesifikasjoner
- Artikkelnummer: 1440
- Maksimal poolvolum L**: 30.000
- Anbefalt poolvolum m3**: 5.000-25.000
- Kompressortype: Inverter
- Strømforsyning V/Ph/Hz: 220~240V/1 Ph/50 Hz
- Nominell driftstrøm (A): 4,7
- Maksimal driftstrøm (A): 8
- Minimum vannstrøm, liter/time: 1.700
- Anbefalt vannstrøm i drift, liter/time: 3.000
- Oppvarmingstemperaturområde (vann), °C: 15 - 40
- Kjøletemperaturområde (vann), °C: 8 - 28
- Driftstemperaturområde (uteluft), °C*: -7 - +43
- Antall vifter: 1
- Viftehastighet, m3/time: 840
- Varmevekslermateriale: Titan
- Vanntilkobling inn/ut mm: 50
- Beskyttelsesklasse: IPx4
- Lydnivå på 10 meters avstand dB(A): 19-31
- Kjølemediumtype: R32 (gass)
- Kjølemedium (R32), g: 300
- CO2-ekvivalent, tonn: 0,20

Ved luft 26°C/Vann 26°C/Fuktighet 80%**
Kapasitet kW; 1,2-7,0
Strømforbruk kW; 0,1-1,1
COP; 6,4-12,2

Ved luft 15°C/Vann 26°C/Fuktighet 70%**
Kapasitet kW; 1,2-5,5
Strømforbruk kW; 0,2-1,0
COP; 5,1-6,4

Mål og vektNettomål L/B/H mm: 858x383x648
Bruttomål L/B/H mm: 894 x 405 x 781
Netto/bruttovekt kg; 40/49,5

*Varmepumpen kan fungere under 0°C (kontroller det nøyaktige verdien i spesifikasjonene) hvis den har vært i bruk og opprettholdt vanntemperaturen gjennom badesesongen. Vi anbefaler ikke å bruke varmepumpen som eneste varmekilde utenfor badesesongen. Til dette formålet foreslår vi å bruke en ekstra elektrisk varmer.
**Bruk fra april til oktober forutsetter at bassenget er fullstendig isolert, dekket, beskyttet mot vind og utsatt for sollys.

Egenskaper

VaremerkeSwim & Fun
Art.Nr.1440
FargeFlerfarget
MaterialePlast
TypeBassengvarmepumpe
Høyde64,8 cm
IP-KlasseIPX4
Lengde85,8 cm
Vekt40 kg
Bredde38,3 cm
Volum30000 l
EAN-nr5704841014404