Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr

Saltklorinator Swim & Fun
Salt 5gr

4 980 kr
Saltklorinator Swim & Fun Salt 5gr

Salt 5gr

4 980 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fri frakt!
Gjør vedlikeholdet av bassenget til en lek med Dream Salt klorinatoren, en revolusjonerende løsning for trygt og rent bassengvann.
Varemerke

Beskrivelse

Gjør vedlikeholdet av bassenget til en lek med Dream Salt klorinatoren, en revolusjonerende løsning for trygt og rent bassengvann.
Plug and play Dream Salt klorinatorn hever vannkvaliteten ved effektivt og naturlig desinfisering med automatisert produksjon av fritt klor. Ved å bruke elektrolyse i kombinasjon med oppløst salt, eliminerer klorinatoren behovet for ekstra vannrensningsprodukter ved å effektivt skape fritt klor. Med evnen til å konvertere 5 gram salt per time i bassenger opp til 25.000 liter, sikrer den en balansert mellomsalinitet på 3 gram per liter, slik at ditt bassengvann alltid er rent og innbydende.

Automatisert klorproduksjon: Plug and play Dream Salt klorinatoren produserer effektivt fritt klor fra oppløst salt, reduserer behovet for ekstra desinfiserende vannrensingsprodukter og sikrer rent bassengvann.
Energieffektivitet: Klorinatoren bruker minimalt med strøm, noe som resulterer i både kostnadsbesparelser og miljøfordeler, samtidig som den opprettholder effektiv klorering.
Smart tilkobling: Enkelt styr din poolutstyr og klorinatorinnstillinger med Fluidra Pool-appen via Fluidra Pool Smart Plug (ikke inkludert).
Selvrensende og overvåking: Med automatisk selvrensing og visning av saltinnhold og vanntemperatur sikres optimal funksjon og enkel vedlikehold.
Boost-modus og saltkontroll: Klorinatoren tilbyr en Boost-modus for økt klorproduksjon ved behov og overvåker kontinuerlig saltinnholdet for effektiv og velbalansert klorering.

Energieffektivitet
Dream Salt klorinatoren fokuserer på effektiv strømbruk for å minimere energiforbruket, noe som fører til besparelser, miljøfordeler og potensielt lengre levetid for utstyret. Alle disse fordelene opprettholder samtidig effektiv klorering, til nytte for både deg og miljøet.

Automatisk og brukervennlig
Nyt problemfri poolpleie. Klorinatoren tar seg av det tunge arbeidet for deg, slik at du kan slappe av og nyte bassenget ditt uten bekymringer om kontinuerlig vannpleie. Systemet er svært brukervennlig, og etter at installasjonen er ferdig, er du klar til å nyte rent bassengvann.

Gjør ditt basseng om til en velværeoase
Følelsen av å svømme i et saltklorert basseng kan beskrives som mer naturlig og oppfriskende. Saltklorert vann er mykere og skånsommere mot huden, noe som reduserer sannsynligheten for hudirritasjon. I tillegg kan duften fra et saltklorert basseng beskrives som lett salt og frisk, ofte sammenlignet med en mild, ren havbris. Denne mer naturlige og subtile duften forbedrer den totale svømmeopplevelsen, og gjør den mer behagelig, spesielt for personer som er sensitive for sterke lukter.

Bassengstørrelsesinnstilling
Med Dream Salt klorinatoren kan du enkelt justere innstillingene til din bassengstørrelse slik at den passer perfekt til bassenget ditt.

Trådløs tilkobling
Klorinatoren er kompatibel med den nye Fluidra Pool Smart Plug, som enkelt kobler til all poolutstyret ditt som du kan styre via Fluidra Pool-appen. (Tilgjengelig for separat kjøp)

Boost-modus
I Boost-modus tredobles arbeidstiden sammenlignet med normal driftstid. Dette gir deg muligheten til å tilpasse kloreringen etter dine spesifikke behov, for eksempel å øke klorproduksjonen i løpet av en travel badesesong. Boost-modus er skånsommere for bassenginnlegget enn manuell sjokkbehandling med vannrensningsprodukter.

Overvåking av saltmengde
Funksjonen for overvåking av nødvendig saltmengde holder kontinuerlig øye med saltkonsentrasjonen i poolvannet. Den bruker sensorer for å måle saltinnholdet. Det er avgjørende å opprettholde riktig saltinnhold for å sikre at klorinatoren kan generere den nødvendige mengden klor. Dette bidrar til effektiv produksjon av fritt klor, forebygger underklorering og oversaltning, og bidrar til å opprettholde rent og trygt poolvann.

Automatisk selvrensefunksjon
Dream Salt klorinatoren, med sin automatisk selvrensefunksjon, er designet for å håndtere et vanlig problem med saltklorinatorer - oppbygging av kalk på celleplatene. Den automatiske selvrensefunksjonen hjelper til med å opprettholde klorinatorens ytelse ved periodisk og automatisk rengjøring av celleplatene. Denne funksjonen bidrar til enkel vedlikehold og sikrer at poolvannet er riktig desinfisert. I tillegg har titanplatene en levetid på 7000 timer, noe som er betydelig lengre enn de fleste andre saltklorinatorer.

Visning av saltinnhold og vanntemperatur
Dream Salt klorinatoren gir verdifull informasjon om to nøkkelparametere: saltkonsentrasjonen i poolvannet og vanntemperaturen. Denne informasjonen hjelper deg med å opprettholde riktig saltkonsentrasjon for effektiv klorering og overvåke vanntemperaturen for komfort og optimal klorinatorprestasjon. Disse dataene bidrar til den overordnede helsen og nytelsen av bassenget.

Innebygd timer
Nyt bekvemmeligheten med å ikke manuelt styre klorinatoren. Timeren automatiserer prosessen, noe som gjør poolvedlikeholdet mer komfortabelt og problemfritt.

Spesifikasjoner
- Maksimal bassengvolum, L: 50.000
- Spenning: 220-240 Vac
- Frekvens: 50 Hz
- Effekt, W: 45
- IP-klassifisering: IPX4
- Ideell saltkonsentrasjon: 3000 PPM (3g/L)
- Celleproduksjon, g/t: 10
- Celle levetid, timer: 7000
- Minimum filterpumpestrømning, m3/t: 2,5
- Maksimal filterpumpestrømning, m3/t: 12,0

Egenskaper

VaremerkeSwim & Fun
Art.Nr.1428
FargeGrå
MaterialePlast
TypeSaltklorinator
Høyde32 cm
Lengde41 cm
Vekt5 kg
Bredde41 cm
EAN-nr5704841014282