Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Kunstgress

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Kunstgress blir mer og mer populært som et alternativ til treterrasse eller steinfliser på terrasser. Det trenger heller ikke være en dyrt å installere et fint kunstgress. Hos oss i Bygghjemme finner du høykvalitets og billig kunstgress til din uteplass, balkong eller hage. Det fine kunstgresset er lettstelt og skaper en uteplass som ser ut akkurat slik du vil ha den. Du trenger ikke å klippe gresset og du vil heller ikke ha noen problemer med ugress. Du kan også forvandle terrassen eller balkongen din til en grønn og løvrik oase som holder seg grønn hele året.

Kunstgress – Et løft for hagen

Hører du til mengden som synes hagearbeid ikke er det morsomste som finnes? Kanskje er kunstgress i hagen løsningen for deg. Fordelene er mange! I tillegg til at du slipper å klippe gresset, trenger du heller ikke tenke på vanning, gjødsling eller skadedyrbekjempelse. Du bestemmer selv om du vil ha kunstgress i hele hagen, eller kun på enkelte deler av den. Kunstgress kan også gi balkongen eller uteplassen en ansiktsløftning, og det er sikkert finere å tre ut på et mykt, grønt underlag enn en hard og kald betongplate eller et treespalier? Kunstgress kan med fordel legges rundt bassenget eller for å tilføre grønt til de ellers skyggefulle delene av hagen. Mulighetene er nesten uendelige.

Lettstelt og enkelt kunstgress

Når du har tatt beslutningen om å kjøpe en kunstgressplen, vil du ikke angre. Timene du ellers ville brukt på å vanne, klippe og gjødsle kan brukes til andre, mye hyggeligere, ting. Kunstgress har blitt mer og mer populært med årene, så ta sjansen og bli naboen som alltid har grønnere gress på siden av gjerdet.