Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Smart Ring Odo 3
Smart Ring Odo 3
Smart Ring Odo 3
Smart Ring Odo 3
Smart Ring Odo 3
Smart Ring Odo 3
Smart Ring Odo 3

Smart Ring Odo
3

fra1 990 kr

Prispresset

Velg Størrelse
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Odo Smart ring 3 er mye mer enn bare et smykke - det er din smarte velværepartner som følger deg hver dag. Denne høyteknologiske ringen er designet for å måle helsen og velværet ditt på en rekke forskjellige måter, samtidig som den har et elegant og diskret design. Den måler alt fra søvnkvalitet og hjertefrekvens til kroppstemperatur, slik at du kan ta velinformerte valg for et bedre og sunnere liv. La Odo Smart ring 3 hjelpe deg med å leve et sunnere liv.
Varemerke

Beskrivelse

Odo Smart ring 3 er mye mer enn bare et smykke - det er din smarte velværepartner som følger deg hver dag. Denne høyteknologiske ringen er designet for å måle helsen og velværet ditt på en rekke forskjellige måter, samtidig som den har et elegant og diskret design. Den måler alt fra søvnkvalitet og hjertefrekvens til kroppstemperatur, slik at du kan ta velinformerte valg for et bedre og sunnere liv. La Odo Smart ring 3 hjelpe deg med å leve et sunnere liv.
Produktinformasjon
- Farge: Svart
- Materiale: Rustfritt stål, nano-keramikk
- Vekt: 8 g
- Vannmotstand: 5ATM
- Applikasjon: Aizo Ring
- Tilgjengelige språk: Svensk, engelsk, finsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, portugisisk
- Batteri: 20 mAh
- Brukerstøtte: iOS & Android

Ringomkrets
- 6: 52mm
- 7: 55mm
- 8: 57mm
- 9: 60mm
- 10: 63mm
- 11: 65mm
- 12: 68mm
- 13: 70mm

Pakkens dimensjoner
- Vekt: 0,147 kg
- Lengde: 10,7 cm
- Bredde: 9,4 cm
- Høyde: 5,6 cm

Nøyaktig, høykvalitets søvnmåling og overvåkning
Odo Smart Ring 3 måler ikke bare søvnlengden, men også søvnkvaliteten på en nøyaktig måte. Den analyserer søvnmønstrene dine og gir deg innsikt i hvordan du kan forbedre søvnkvaliteten. Odo Smart Ring 3 forteller hvor lenge du sov, hvor mye dyp og lett søvn du hadde, hvor mye REM-søvn du hadde og hvor lenge du var våken om natten. Ringen måler også hjertefrekvensen din om natten. Basert på all denne informasjonen beregner den smarte ringen også en poengsum for hver av nettene dine.

Omfattende sport- og treningsfunksjoner
Denne smarte ringen registrerer din aktivitet gjennom hele dagen med nøyaktig presisjon. Ringen registrerer for eksempel skrittene dine, distansen du går og kaloriforbrenningen. Odo Smart Ring 3 har også forskjellige sportsmoduser for gange, løping og sykling. Ringen sporer og scorer din aktivitet, slik at du blir oppmuntret til en mer aktiv livsstil.
Svært holdbart batteri: Denne smarte ringen har en batterilevetid på opptil en uke, noe som betyr at du kan bære ringen kontinuerlig uten å bekymre deg for å lade den midt i en travel uke. Så du kan bære ringen kontinuerlig over lange perioder uten bekymringer. En brukervennlig lader er inkludert.

Estetisk design
Ringens elegante og minimalistiske design gjør at den passer for alle anledninger, enten det er en arbeidsdag eller en formell middag. Når du har blitt vant til å bære den smarte ringen, vil du snart slutte å legge merke til den og den sitter komfortabelt på fingeren din hele tiden. Den høykvalitets smarte ringen er laget av rustfritt stål og nanokeramikk og veier bare 8 gram!

Trådløs synkronisering med Aizo Ring-appen
Ringen synkroniseres trådløst med smarttelefonen din og Aizo Ring-appen. Med appen kan du se innsamlede data når som helst og hvor som helst. All helsedata som samles inn av den smarte ringen din er derfor lett tilgjengelig på ett sted, og de forskjellige grafene som appen gir, lar deg overvåke utviklingen av aktiviteten. Aizo Ring-appen fungerer på både Android og iOS.

Odo Smart Ring 3 er en pålitelig helsepartner for alle
Denne smarte ringen er et utmerket valg for både den mest aktive mosjonisten og den mer avslappede sport- eller treningsentusiasten, med sine praktiske sportsmodusfunksjoner. Dataene som samles inn av Odo Smart Ring hjelper deg med å overvåke ditt generelle velvære. Med informasjonen som samles inn av ringen, kan du begynne å gjøre endringer i dine daglige valg og rutiner for å føle deg bedre og mer uthvilt hele dagen.

Fordeler med den smarte ringen
- Brukervennlighet og allsidighet: Med Aizo Ring-appen kan du spore et bredt spekter av helseindikatorer, inkludert hjertefrekvens og søvnkvalitet. Den tilbyr også alle funksjonene du trenger for å spore aktiviteten og treningen. Dette gjør Odo Smart Ring 3 til et utmerket verktøy for forskjellige livsstiler og behov.
- Proaktiv helsepleie: Målinger av kroppstemperatur og oksygennivå i blodet lar deg overvåke helsen din og identifisere potensielle problemer før de blir alvorlige. Odo Smart Ring 3 hjelper deg derfor med å holde oversikt over helsen din og velværet ditt hver dag.
- Med den smarte ringen styrer du også musikken: Odo Smart Ring 3 har en smart berøringsfunksjon som lar deg for eksempel bytte sang på lydsystemet ditt. Du kan også bruke denne funksjonen for å bytte fra en video som spilles på en annen enhet til neste, bytte side i en e-bok eller til og med ta bilder. Så denne smarte ringen er også et praktisk verktøy hjemme eller på løpebanen.

Slik velger du riktig størrelse på den smarte ringen din
Når du kjøper en smart ring, er det, som med alle ringer, viktig å velge riktig størrelse. Ringen skal passe godt på fingeren, men den skal også ha litt plass til å gli over midten av fingeren. Når ringen har akkurat riktig størrelse, er den komfortabel å bære og nesten umulig å merke.

Når du bestemmer størrelsen på ringen din, er det viktig å huske at fingerstørrelsen din varierer i løpet av dagen. Derfor er det en god idé å ta separate målinger om morgenen, i løpet av dagen og om kvelden. På denne måten kan du være så nøyaktig som mulig med å finne riktig størrelse. Temperaturer og årstider kan også påvirke fingerstørrelsen din - i varme temperaturer er fingeren din vanligvis litt tykkere enn i kalde temperaturer.

Vi anbefaler at du bestiller en Odo ringmåler før du bestiller en smart ring. Sammen med ringmåleren får du en rabattkode på 150 kroner til vår nettbutikk, som du kan bruke når du bestiller en Odo Smart Ring.

Så hvordan måler du ringstørrelsen din hvis du ikke har en gammel ring eller et skyvelær? Hjemmemåling er enkelt med en tråd og en linjal. Du kan bruke et gavebånd eller en tynn papirbit som målebånd. I tillegg til tråden og linjalen trenger du en saks og en blyant. Slik gjør du:

1. Klipp av en kort bit tråd og vikle den rundt fingeren som skal måles på det bredeste punktet på fingeren. Pass på at tråden sitter tett og ikke er for løs eller for stram.

2. Marker med en blyant der endene på tråden møtes. Spre deretter tråden rett ut på en flat overflate.

Egenskaper

VaremerkeOdo
Art.Nr.6438543012428O
FargeSort
MaterialeNano keramisk belegg/Rustfritt stål
TypeSmartring
Størrelse10, 11, 12, 13, 6, 7, 8, 9
Dybde5,7, 6,3, 6,8, 7 mm
Lengde5,7, 6,3, 6,8, 7 mm