Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Beskrivelse

Gassgrill Broil King Regal 520 Commercial er en profesjonell og praktisk gassgrill konstruert for å brukes hver dag. Grillen har 5 Dual-Tube bennere med en relativt høy effekt på 16 kW.
Gassgrillen Regal™ 520 Commercial har en vellaget grillflate på 81x48 cm på Broil Kings rustfrie grillrister som er laget av 9 mm høykvalitets, rustfritt stål som garanterer utmerket varmeisolering og lang holdbarhet. De er lette å bruke og rengjøre.

Utmerkte mobile egenskaper
Grillen er konstruert for høy bruks intensitet og derfor er utstyrt med doble rustfrie sidebord og avlastningsflater på doble hylleplan i den helt rustfrie grillvognen i 304-stål. Hjulene er også kraftig dimensjonerte for at man skal kunne flytte grillen hver dag.

Perfekt temperaturkontroll
Linear-Flow™-ventiler med 180º SensiTouch™-knapp gir deg fullstendig kontroll på temperaturreguleringen og gjør det mulig å stille inn grillen på rett temperatur for å brune, ovnsgrille eller stekes langsomt.

Dual-Tube™ brennere
Brennere av høykvalitets, rustfritt stål har brennerporter på begge sidene for å sikrestille full effekt på hver cm av grillen og de varmes opp til 350º på noen minutter for effektiv grilling. De patenterte Dual Tube™-brennerne har 10 års garanti.

Flav-R-Wave™-teknikk
Kjøttsaft og fett som drypper ned på de rustfrie stålbølgene Flav-R-Wave™ fordamper umiddelbart. Dampen skapt av denne prosessen gjennomsyrer maten med den uimotståelige grillsmaken. Flav-R-Wave™ gir også overlegen varmefordeling over hele flaten og beskytter brennerne.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeBroil King
Art.Nr.886153NO
MonteringJa
Grillflate81x48 cm
FargeSvart/Stål
MaterialeStål
SerieRegal
TypeGassgrill profesjonell
Dybde63 cm
Høyde125 cm
Effekt16 kW
SidebrennerNei
Antall Brenner5
Vekt91 kg
Bredde159 cm
EAN-nr062703861531